Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση και συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα  22950 36892  - 210 8237046 

Γραπτή εργοστασιακή εγγύηση

Πιστοποίηση CE ΕΛΟΤ και SOLAR KEYMARK

24 ωρη υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης

Τιμές χονδρικής σε επαγγελματίες

Ειδικές κατασκευές

Δωρεάν αυτοψία εντός Αττικής στον χώρο σας

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής

 

cards

 

Απλός Σχεδιασμός, Πρωτότυπος και Αποδοτικός.

Οι Επιλεκτικοί ηλιακοί θερμοσίφωνες γυαλιού / ατσαλίου κατασκευάζονται με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και φημίζονται για την μεγάλη διάρκεια ζωή τους και την απόδοσή τους.

Εξυπηρέτηση

Εξυπηρέτηση

Πρωταρχική αξία της HERCULES είναι η ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών της, αξία η οποία αποτελεί και τον επιχειρηματικό της γνώμονα.

Ποιότητα

Ποιότητα

Με την χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών για την κατασκευή των προϊόντων μας , εξασφαλίζουμε την μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς (10 έτη για το boiler, 10 για το συλλέκτη).

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Ενημέρωση του πελάτη σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας 24ώρες το 24ωρο όπως επίσης και άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Στην HERCULES πιστεύουμε πως η διαρκής επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες μας αποτελεί το κλειδί για την εδραίωση μιας σχέσης αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

 

Η εταιρεία HERCULES τα τελευταία 36 χρόνια αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αμιγώς ελληνικών εταιριών ηλιακών θερμοσιφώνων και boiler.

Τα έργα μας

Επιλέξτε από τις προτάσεις μας σε προϊόντα και υπηρεσίες

 

Ανάγκες ζεστού νερού

Στατιστικά υπολογίζεται ότι η μέση κατανάλωση σε μια οικογένεια είναι 35 έως 50 λίτρα ημερησίως κατ’ άτομο. Αν προσθέσουμε την κατανάλωση από το πλυντήριο ρούχων και το πλυντήριο πιάτων στην περίπτωση που αυτά είναι συνδεδεμένα με το ηλιακό σύστημα, τότε απαιτούνται περίπου 20 λίτρα ημερησίως για το κάθε ένα (για μία πλύση). Έτσι, για παράδειγμα, μια τετραμελής οικογένεια με μέση κατανάλωση 40 λίτρων ζεστού νερού κατ’ άτομο, χρειάζεται ένα ηλιακό σύστημα 160lt. Αν προσθέσουμε οικιακές συσκευές συνδεδεμένες με το ηλιακό σύστημα, τότε οι ανάγκες αυξάνονται τουλάχιστον κατά 40 λίτρα ημερησίως. Προκειμένου να εκμεταλλευόμαστε πλήρως τη λειτουργία του ηλιακού συστήματος, συνίσταται να χρησιμοποιούμε ζεστό νερό κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε το σύστημα να έχει τη δυνατότητα συνεχούς αναπαραγωγής ζεστού νερού όσο έχει ηλιοφάνεια, διατηρώντας την απόδοσή του στο μέγιστο.

 

Οι αρχές μας

Το κοινό μας όραμα μας κινητοποιεί να προχωρήσουμε περαιτέρω σε νέα βήματα και να επιτύχουμε καινούρια ορόσημα κάνοντας χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας επεξεργασίας πρώτων υλών, προχωρώντας με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο, εξασφαλίζοντας έτσι τη διαρκή ανάπτυξη της οικογενειακής μας επιχείρησης.

 

Αίσθημα ευθύνης

Κοιτώντας σας στα μάτια με τη βεβαιότητα ότι κάθε προϊόν μας είναι κατάλληλο προς χρήση, ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστο και ότι έχει υποβληθεί σε πολύ πιο αυστηρές δοκιμές από αυτές που πρόκειται να εκτεθεί σε πραγματικές συνθήκες.