Η εταιρεία HERCULES SOLAR ιδρύθηκε το 1985 στην Αθήνα και αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αμιγώς ελληνικών εταιριών ηλιακών θερμοσιφώνων και boiler τελευταίας τεχνολογίας.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της με πιστοποίηση SOLAR KEYMARK, ΙSO και CE του ΕΛΟΤ,

Η διάρκεια και συνέπεια της εγγύησης,

Η άρτια κατασκευαστικά ποιότητα των ηλιακών συστημάτων μας,

Η άμεση τεχνική υποστήριξη 24/7,

Η μεγάλη εξειδίκευσή μας στην επεξεργασία νερού καθώς και οι πολύτιμες συμβουλές, γνώσεις και εμπειρία μας για την χημική ανάλυση και ποιότητα νερού της κάθε περιοχής, μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε την καλύτερη για εσάς λύση!

Η υψηλή αντοχή των ηλιακών συστημάτων μας  στις περιοχές που τα νερά είναι «σκληρά» όπως νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές, προτείνουμε λύσεις με ειδικές κατασκευές που περιλαμβάνουν διπλή εσωτερική επισμάλτωση στα Boilers κατά των αλάτων για μεγαλύτερη απόδοση και ασφάλεια,

Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας,

Η συνεχής επιθυμία μας για εξέλιξη, ανάπτυξη και καινοτομία,

Οι συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα που τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια,

Οι υφιστάμενοι αλλά και οι νέοι πελάτες μας που επιλέγουν την εταιρεία HERCULES SOLAR, τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την προτίμησή τους που μας βοηθούν να συνεχίζουμε και να εξελίσσουμε το έργο μας.

Όλοι οι παραπάνω παράγοντες αποτελούν κινητήρια δύναμη για την πορεία της εταιρείας μας.

Διαθέτοντας δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα,

Η εταιρεία HERCULES SOLAR βρίσκεται δίπλα στον ιδιώτη, στον εγκαταστάτη, στις κατασκευαστικές εταιρείες και ξενοδοχειακές μονάδες με αφοσίωση, επαγγελματισμό και ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn