Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας με τους εξής τρόπους:

 

1) Παραλαβή από το κατάστημα

Μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο παραλαβής, θα δεχθείτε τηλεφωνική κλήση από εκπρόσωπό μας ο οποίος θα σας ενημερώσει για την προετοιμασία της παραγγελίας σας και το ραντεβού για την παραλαβή της.

 

2) Παράδοση εντός Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας

Η παράδοση εντός Αττικής, Βοιωτίας και Ε΄ύβοιας πραγματοποιείται από όχημα της εταιρείας μας και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο παραλαβής, θα δεχθείτε τηλεφωνική κλήση από εκπρόσωπό μας ο οποίος θα σας ενημερώσει για την προετοιμασία της παραγγελίας σας και το ραντεβού για την παραλαβή της.

 

3) Παράδοση στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται ανάλογα με την χρέωση της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας ή courier, και η πληρωμή τους γίνεται απευθείας από τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία.

Ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει πρακτορείο μεταφοράς της αρεσκείας του. Η μεταφορά προς το πρακτορείο εντός Αττικής πραγματοποιείται από όχημα της εταιρείας μας και είναι δωρεάν.

Μπορείτε να μάθετε το ποσό των μεταφορικών της παραγγελίας σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Προσοχή : Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης της παραγγελίας εάν η μεταφορική εταιρεία ή η courier ή το πρακτορείο αρνηθεί την αποστολή της.

 

Χρόνοι παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει κάποια καθυστέρηση έως και 2 εργάσιμων ημερών.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn