Εταιρική Φιλοσοφία

Πρωταρχική αξία της HERCULES είναι η ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών της, αξία η οποία αποτελεί και τον επιχειρηματικό της γνώμονα.

Κύριες αρχές της φιλοσοφίας μας αποτελούν:

Η ποιότητα των προϊόντων μας

Με την χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών για την κατασκευή των προϊόντων μας , εξασφαλίζουμε την μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς (10 έτη για το boiler, 10 για το συλλέκτη).

Η τεχνική υποστήριξη

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας προσφέρουν:

  • Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας με σκοπό τη διενέργεια μελέτης και προσδιορισμό της δαπάνης σύμφωνα με τις πραγματικές σας ανάγκες.
  • Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας με σκοπό τη διάγνωση τυχόν προβλήματος του ήδη υπάρχοντος ηλιακού συστήματος ανεξαρτήτως εταιρείας.
  • Δωρεάν μεταφορά των προϊόντων μας στο χώρο σας (εντός Αττικής) και ανταγωνιστικές τιμές εγκατάστασης.
  • Πραγματοποίηση της απαραίτητης για κάθε ηλιακό σύστημα συντήρησης (service) με τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς.
  • Ενημέρωση του πελάτη σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας 24ώρες το 24ωρο όπως επίσης και άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Η Ανοιχτή Επικοινωνία

Στην HERCULES πιστεύουμε πως η διαρκής επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες μας αποτελεί το κλειδί για την εδραίωση μιας σχέσης αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Ενθαρρύνουμε τους επαγγελματίες που επιθυμούν συνεργασία να επικοινωνήσουν μαζί μας καθώς η HERCULES αναζητά συνεχώς νέους συνεργάτες με σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου της.